Samenwerking Roessingh revalidatietechniek

Vanaf 1 januari 2024 zal Roessingh Revalidatietechniek zijn activiteiten uitbreiden naar de locatie Breemarsweg van Bode Podotherapie. Dit betekent dat Roessingh hier voortaan schoenen zal aanmeten en afleveren, waardoor patiënten een bredere service zullen ervaren. Een opvallend initiatief is de aankomende introductie van een gecombineerd spreekuur tussen de podotherapeut en de orthopedisch schoenmaker. Deze geïntegreerde aanpak biedt aanzienlijke voordelen voor de patiënten, aangezien zij snel toegang krijgen tot de juiste behandelaar. Kortom, door de korte lijnen tussen beide disciplines wordt de patiëntenzorg geoptimaliseerd en verhoogd.

Het tekenen van het contract vanochtend markeerde een mijlpaal voor beide partijen. Zichtbaar tevreden met deze samenwerking, zijn Roessingh en Bode enthousiast over de kansen die het biedt voor de patiënten. Deze symbiose van expertise en dienstverlening belooft een veelbelovende ontwikkeling te worden in de medische sector van Breemarsweg. Met deze stap wordt niet alleen de toegankelijkheid van hoogwaardige zorg vergroot, maar ook de efficiëntie ervan.

Het samenvoegen van podotherapie en orthopedische schoentechniek op één locatie is een strategische beslissing die getuigt van een toewijding aan geïntegreerde zorg. Dit initiatief onderstreept het belang van samenwerking en synergie in de gezondheidszorg, waarbij de focus ligt op het bieden van de best mogelijke behandelingen aan de patiënten. Door middel van deze nauwe samenwerking streven beide partijen ernaar om de gezondheidsresultaten te verbeteren en de ervaring van de patiënten te optimaliseren.

Al met al belooft de samenwerking tussen Roessingh Revalidatietechniek en Bode Podotherapie een positieve verandering te brengen voor de gezondheidszorg op de locatie Breemarsweg. Met het tekenen van het contract is de eerste stap gezet naar een toekomst waarin patiënten kunnen profiteren van naadloze, hoogwaardige zorg, geleverd door deskundige professionals.