Over Ons

Uiteraard kunt u ook zonder verwijzing van uw huisarts of specialist bij mij terecht. Bent u wel doorverwezen neem uw verwijzing dan mee bij uw eerste bezoek.
Astrid Bode
Astrid Bode
Podotherapeut

Sinds 2007 ben ik werkzaam als podotherapeut in Hengelo en in 2007 ben ik mijn eigen praktijk gestart. Omdat ik wekelijks werkzaam ben in een gezondheidscentrum, zijn de lijntjes met andere zorgverleners kort. Denk hierbij aan fysiotherapeuten en pedicures. Hierdoor kan er complete zorg geleverd worden met uitgebreid advies. Een betere voetstand, lichaamshouding, voetverzorging en het juiste advies zorgen ervoor dat klachten verdwijnen en meestal wegblijven.

Binnen Astrid Bode podotherapie staat de patiënt centraal. Er wordt ruim tijd genomen voor elke patiënt. Daarnaast is persoonlijke benadering een grote pré. In het voorjaar van 2021 zal er een nieuwe locatie openen in Hengelo Zuid, waardoor de bereikbaarheid voor patiënten wordt vergroot.

Als podotherapeut ben ik kwaliteit geregistreerd en volg ik regelmatig bijscholingen zodat mijn kennis altijd up to date is. 

Steunzolen worden door mij zelf gemaakt in mijn eigen werkplaats. Hierdoor wordt de kwaliteit gewaarborgd en kunnen steunzolen op korte termijn afgeleverd worden.

Sinds kort worden de voetbehandelingen verzorgd door Marja Geerlings.